jez v Radošově, sjíždění

2006_0724_122612_oh_jez_v_radosove_sjizdeni
Hodnocení
Tato fotografie se líbí celkem: 3 návštěvníků. Také se mi líbí!
Sdílet
Klíčová slova
karlovarský kraj, krajina, česká republika, okres karlovy vary, řeka, ohře, jez, radošov, les, stromy, vodáci, lidi, kánoj
Popis

Pozor ! – tento jez je uváděn jako velice nebezpečný, bývá pod ním velký vývar a myslím i hloubka. O jeho sjetí lze podle mého názoru uvažovat jen za nízkého stavu (raději pod 50 cm v Karlových Varech) a na gumové lodi. My jsme ho sjeli na Pálavě. Vždy nejdříve prohlédnout ! Sjíždění běžným vodákům nedoporučuji. Člověk na fotce je podle mého názoru hazardér – v případě stočení lodi pod jezem mu děti moc nepomohou, možná by se pak převrátili, ve zpěněné vodě která špatně nese hrozí utonutí.

Dostupná velikost
3888px x 2592px (9.6 MB) v poměru 1.5
Pořízeno
24. 07. 2006Ohře 158,0
Poznámka
Pozor ! - tento jez je uváděn jako velice nebezpečný, bývá pod ním velký vývar a myslím i hloubka. O jeho sjetí lze podle mého názoru uvažovat jen za nízkého stavu (raději pod 50 cm v Karlových Varech) a na gumové lodi. My jsme ho sjeli na Pálavě. Vždy nejdříve prohlédnout ! Sjíždění běžným vodákům nedoporučuji. Člověk na fotce je podle mého názoru hazardér - v případě stočení lodi pod jezem mu děti moc nepomohou, možná by se pak převrátili, ve zpěněné vodě která špatně nese hrozí utonutí.